Vers en lokaal

De ingrediënten welke wij gebruiken in ons thuisbezorgrestaurant komen van lokale leveranciers, welke garant kunnen staan voor de beste kwaliteit.

We nemen dan ook niet met minder genoegen, daarnaast hebben we wekelijks overleg met ons team over de actie’s en over de gebruikte producten en artikelen.Zo kunnen we direct inspelen op veranderingen en wijzigingen, en kunnen we dit weer doorspelen aan de productie in onze slagerij.

Dit is mede een reden dat elk teamlid van de Ribs ook moeiteloos kan overschakelen naar de slagerij.

Het vlees van de Ribs komt uit onze eigen slagerij en snijden we speciaal op maat voor de Ribs, dikke spare-ribs, malse biefstuk,heerlijke varkenshaas etc.

Een nieuwkomer in ons assortiment is het broodje PULLED PORK: een ware happening, botermals varkensvlees gegaard op slow cooking voor minimaal  14 uur!!

img_0410

img_1051

 

Voor de Groente’s en fruit gaan we inkopen bij een 2-tal vaste grossiers en stellen we hoogwaardige eisen aan de juiste producten.We vinden het belangrijk om te weten waar dit allemaal vandaan komt en hoe het geteeld is.

De huidige grossiers kunnen ons dat haarfijn vertellen.

Medio september 2016 zijn we gestart met de verkoop van verse steakhouse frites, een patat die vers aangeleverd wordt met schil, deze wordt voorgebakken en daarna teruggekoeld.Wanneer er een bestelling komt wordt deze frites krokant gebakken in de mooiste frituurolie.Op deze manier kunnen we een vers product garanderen!!

3309fed3-1988-4d24-a2b1-abf13c6c8f90              35b2fde6-cc6c-454a-9180-5be9eee1e96b

Daarnaast hebben we ook nieuw in ons assortiment een boerenkriel, deze wordt ook wel drieling genoemd en staat bekend om zijn mooie volle smaak en beet.

Deze boerenkriel wordt in de schil bereid en samen met ons beroemde gerookt spek,uien, paprika en heerlijke bourgondische kruiden gebakken in de koekenpan.Een ware smulpartij, en zeker een aanrader!!

Bij deze 2 aardappelproducten hebben we ook een bijzondere mayonaise gevonden: Brander-mayonaise

Dit bij elkaar een gouden combinatie.

e36301ef-647a-4d61-81fe-e73409d59be1